Истата состојба

ТВ Сарајево, 1985 година

Почеток и крај

ТВ Сарајево, 1985 година

Истата состојба

демо верзија, 1983

Ноќ над Југославија

демо верзија, 1983

Не ми треба никој

демо верзија, 1983

Кад ноќ постаје дан

демо верзија, 1983

Албум-посвета на Падот на Византија

Превземи го албумот MP3, 320kbs, 145MB

Тело-Наука Совршена 1000 години темнина

превземи во MP3

Мизар Ноќ над Југославија

превземи во MP3

Ти Истата состојба

превземи во MP3

Новоградска Коњаници

превземи во MP3

Galatheia Истите луѓе

превземи во MP3

SUSIJAT Не ми треба некој

превземи во MP3

Foolish Green Кога ноќта станува ден

превземи во MP3

Millko Нечија амбиција

превземи во MP3

PMG Kolektiv Почеток и крај

превземи во MP3

Сашко Костов Овој ѕид

превземи во MP3

Демек Кога љубовта се претвора во омраза

превземи во MP3

Mooger Fooger Јас

превземи во MP3

Александар Пејовски Над истата темнина - триптих

превземи во MP3

СПЕЦИЈАЛНА БЛАГОДАРНОСТ

Горан Трајкоски, Зоран Дабиќ, Климе Ковачески и на сите учесници во проектот.

Издавачи

Саша Павловиќ, Климе Матоски

Web Design

Климе Матоски